Visszajelzések

Becskei László sales manager:

Nagyon köszönöm a kiváló munkáját, rendkívül elégedett vagyok, és nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnom Önt. Gondolom, nem árulok el nagy titkot, ha beismerem: a folyamat elején több mint 10 lektortól kértem árajánlatot, sokukkal beszéltem is telefonon, de az Ön profi hozzáállása, a stílusa és az ajánlata azonnal meggyőzött – ami egyébként nem a legalacsonyabb volt, de ismét bebizonyosodott, hogy nem mindig az a legkedvezőbb, ami a legolcsóbb. Mindenképpen szeretném folytatni Önnel az együttműködést.

 

Vida Ágnes gyermekpszichológus, online marketing szakértő:

Ada alapos és rugalmas partner, nem véletlen, hogy újra meg újra őt kérem fel a könyveim szövegének javítására.

(Én korrektúráztam Vida Ágnes két könyvét: az Üzletanyu születik 2. kiadását és az Anyapszichológiát.)

 

Bagyinszki Péter Ágoston teológiatanár:

Mint Szövegdoki többszörös megbízója, a tapasztalataim alapján (hat könyv és több, hasonló méretű tanulmány szöveggondozása), mindenkinek jó szívvel ajánlom őt. Gondos, gyors, precíz munka, intelligens kommunikáció a részletekről. Nagyra értékeltem a nagy szövegek mellé „bónuszként” kapott grátisz vállalásokat, amelyek brosúrák és fontos levelek átnézését, javítását jelentették. Professzionalitás, emberség, gyorsaság – és mindez méltányos áron. Referenciául: Bagyinszki Péter Ágoston OFM

 

N. Andrea író:

A Szövegdoki igazi kincs. Gyorsan, megbízhatóan, professzionálisan dolgozik, rugalmasan és lelkesedéssel. Ha elkelne valaki, aki átnézi a szövegeidet, nyugodtan bízd rá, nem fogod megbánni.

Glasshütter Andrea doktorandusz:

Gyors és precíz munkát kaptam, köszönöm! A PhD-fokozatom fele Téged fog illetni. 🙂

 

Dr. Demjén Zsófia:

Sok cikket, tájékoztatót írok a honlapomon, a blogomban, illetve esetenként újságokban. Gyakran éjszakába nyúlóan dolgozom, és bevallom, nem mindig van energiám újraolvasni a „kész” szövegeket. Ha pedig mégis megteszem, akkor sem tudom már kívülről, friss szemmel átnézni az anyagot. A Szövegdoki szolgáltatása épp ebben segít, hogy ne maradjanak kisebb-nagyobb hibák, elírások a szövegekben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki igényes munkát szeret kiadni a kezéből!

 

Varga-Hajagos Anikó: 

Kezdő vállalkozóként a szakmai felkészültség mellett nagyon fontosnak tartom azt, hogy az online világban is profizmus jellemezze a munkámat. Ehhez pedig az szükséges, hogy a weboldalam és hírleveleim szövegei logikusan felépítettek, helyesírási hibáktól és elírásoktól mentesek legyenek.

Jó szívvel ajánlom a Szövegdokit mindazoknak, akik szeretnének elindulni az online munka világában, de bizonytalanok a szövegeik minőségében, mondanivalójuk pontosságában.

Gyors, pontos, a legapróbb részletekre is odafigyelő szolgáltatást kaptam. Aki már a kezdetektől a precizitásra és igényességre törekszik, az nem felejti el megbízni Szövegdokit!

Jaltai Judit: 

Hálám örökké üldözni fog, én tényleg az vagyok, akinek Szövegdokira van szüksége. Nagyon gyors és tökéletes munkát végeztél, pedig nem volt egyszerű dolgod az én szövegeimmel. Hihetetlen, hogy azok az apró kis változtatások milyen nagy különbséget jelentenek! A szolgáltatásodra máskor is igényt fogok tartani. Vérprofi a Szövegdoki! 😉

 

Kereki Krisztina:

Megmondom őszintén, én mindig remek voltam helyesírásból. Magabiztosan küldtem el a Szövegdokinak a tanfolyamom szövegét, majd megdöbbenve láttam, mennyi mindent javított benne! Ami még megdöbbentőbb: egyet kell értenem mindegyikkel! Észre sem vettem a sok apró stilisztikai és egyéb bakit, amikkel a végeredmény mégis sokkal kifejezőbb, érthetőbb. Gyorsaság, precizitás, valódi szakértelem és kiváló kommunikáció jellemezte a munkát. Köszönöm!