Árak

Korábban óradíj alapján dolgoztam, de beláttam, mindkét félnek megnyugtatóbb, ha karakterárat (leütések /n/ száma alapján kalkulálandó díjat) adok meg. Általában 0,5-0,9 Ft/n+áfa (27%) áron dolgozom, de szakszöveg esetében az ár magasabb is lehet, attól függően, mennyi pluszmunkával jár a lehető legtökéletesebb végeredmény elérése. Regényt és mesét olcsóbban is javítok: szövegminőségtől függően akár 0,4-0,45 Ft/n+áfa (27%) áron is elvállalom a munkát. Fontos: mindig az eredeti kézirat karakterszáma az irányadó az elszámoláskor. A szövegminőséget az árajánlatkéréshez megküldendő mintaoldal(ak) alapján ellenőrzöm, és a karakterárat az alapján kalkulálom.

A megrendelés menete:

Ön telefonon vagy elektronikus úton felveszi velem a kapcsolatot, és e-mailben elküldi a javítandó szöveget (vagy néhány mintaoldalt). Én megnézem a karakterszámot és a szövegminőséget, és az alapján adok árajánlatot – egyúttal jelzem, mikorra készítem el az anyagot. A reggel 8 és este 10 óra között érkező ajánlatkérésre legfeljebb 3 órán belül válaszolok. Néhány oldalas szöveg javítását akár azonnal (de mindenképpen 24 órán belül) el tudom készíteni – ez kizárólag a korábban beérkezett megrendelések számától és a munkák nehézségétől függ. A határidő betartására kötbérgaranciát vállalok.

Ha Ön elégedett az árajánlattal, akkor kérem, utalja át a megbízási díjat cégünk bankszámlájára (az adatok lejjebb olvashatók). Amint beérkezik az összeg, elküldöm az elektronikus számlát, és azonnal hozzálátok a munkához. Ha többedszer (legalább háromszor) kapok Öntől megbízást, törzsvásárlónak tekintem és kedvezményt adok. Ennek mértéke: 5%. Hosszabb szövegek (regények, disszertációk) javításánál részletfizetés is lehetséges (ekkor részletekben adom át a javított anyagot).

Az a célom, hogy ELÉGEDETT legyen a munkámmal, ezért garantálom, hogy az alapos, precíz, és a lehető leggyorsabban elvégzett munkáért fog fizetni, méghozzá korrekt árat.

Fontos:

1) A szöveg betűtípusát – a munkavégzés erejéig – megváltoztatom Times-ra (amennyiben nem azzal íródott), mert azzal jobb dolgozni. Értelemszerűen ez a változtatás a karakterszámot nem befolyásolja, és bármikor visszaállítható.

2) Mivel a javítás során némiképp módosul a karakterszám (nő vagy csökken), számlázáskor mindig az eredeti kézirat terjedelme az irányadó (karakterszám, szóköz nélkül).

3) Komplex szöveggondozást végzek, azaz helyesírási, nyelvhelyességi és tipográfiai hibákat javítok, valamint – ha szükséges – megjegyzésekkel látom el a szöveget bizonyos pontokon, ahol értelemzavaró hibát vagy egyéb átgondolandó kifejezést látok. Igyekszem a lehető leghűségesebben ragaszkodni az eredeti szöveghez, tehát természetesen nem célom az anyag átalakítása-átszerkesztése, ugyanakkor előre jelzem, hogy a még jobb olvashatóság és érthetőség érdekében előfordulhat, hogy bizonyos szókapcsolatokat törlök, illetve átírok. Ez természetesen egyértelműen nyomon követhető, és a javaslat elfogadása vagy elutasítása az Ön belátására van bízva.

4) A munka végeztével két fájlt adok át: az egyikben láthatóak a piros korrektúrajelek, hogy tudja, miket javítottam. A másik fájlnál elfogadtatom a géppel a saját javításaimat, magyarul, tördelésre kész szöveget adok át, amelyben nincsenek már sem korrektúrajelek, sem az esetleges megjegyzéseim, így azonnal mehet nyomdai előkészítésre az anyag.

5) Kötbérgaranciát adok, ami azt jelenti, hogy ha nem sikerülne valamilyen ok miatt tartanom a rögzített határidőt, naponta 1%-kal csökken a  korrektúra végösszegének mértéke. Ha ez előfordul, visszautalom az adott összeget. Természetesen nem célom a határidő be nem tartása (nem is jellemző rám), de bármikor adódhat vis major, így ez az intézkedés mindkét felet védi.

Kérjen árajánlatot most, az ingyen van! Visszajelzéseket pedig itt olvashat: néhány megrendelői vélemény, a teljesség igénye nélkül.

Kapcsolatfelvétel:

Gábor Adrienn (Ada),
a Szövegdoki

Tel.: 06 30 5700 414

E-mail: gabor.adrienn@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/Szovegdoki

Cégadatok:

Cégnév: Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Daloló Bt.)

Cégjegyzékszám: Cg. 14-06-308230

Székhely: 8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2.

Adószám: 22536587-2-14

Bankszámlaszám: Erste Bank, 11600006-0000000084355049